L'Espai

El Campus és una taverna-bar, amb vocació d’associació cultural. Està situat al centre de Reus, al c. Sant Llorenç 11, és gestionat per la cooperativa REMAHLIK SCCL, i obre tots els dies de la setmana a partir de les 18h. excepte els diumenges. Durant els mesos de novembre a maig també obrim els dissabtes al migdia a partir de les 12h, en els que fem concerts-vermut.

Entenem el local com un espai intercultural de relació i intercanvi, un espai on beure i menjar alguna cosa, al mateix temps que es poden llegir publicacions o escoltar músiques que no formen part de la cultura “oficial” predominant en la majoria de locals. Un espai on no tenen cabuda actituds violentes, autoritàries, masclistes, homòfobes, racistes o xenòfobes. Així en el Campus pots llegir revistes alternatives, aconseguir llibres de temàtica cultural, social i política alternativa i dissident, o informar-te en la seva cartellera d’activitats diverses que tenen lloc a la ciutat o en altres indrets.

La nostra oferta musical es basa principalment en la música negra en diverses variants (funky, reggae, acid-jazz, africana, blues, ska, hip-hop,...), les anomenades músiques del món o “world music”, i la fusió i mestissatge d’estils i cultures.  Anem fent sessions de DJ i concerts acústics de petit format. Tenim un espai per a programar exposicions de pintura, fotografia i dibuix, que van canviant cada dos o tres setmanes. També pots comprar paquets de cafès provinents del comerç just i solidari, col.laborar en campanyes solidàries, difondre activitats,...

Contacta'ns per telèfon al 977 31 95 53.xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"