Menjar

Tenim una extensa carta d'entrepans, fets amb productes de primera qualitat, i també oferim diverses tapes i plats del dia, tot a preus populars. També oferim la possibilitat de fer sopars per encàrrec.


Els nostres entrepans


Pernil salat, Lacon, Fuet, Botifarra blanca, Xoriço ibèric, Sobrassada de Mallorca, Formatge manxego semicurat, Formatges curats, Tonyina, Tonyina amb olives farcides, Anxoves, Formatge amb anxoves, Formatge amb pernil salat, Formatge amb sobrassada, Formatge amb xoriço ibèric, Formatge amb salsitxó ibèric, Llom, Llom amb formatge o pebrots, Llom amb formatge i pebrots, Llom a la mostassa, Llom a la mostassa i formatge, Truita amb patates i altres.

Els nostres plats

En el Campus per sopar podeu degustar tot un seguit de plats, uns més sovint, altres més ocasionalment, entre els que hi ha: cous cous, maffé, calamarsons encebats amb arròs, mandonguilles amb bolets, costelles al rom i la mel, sèpia estofada amb patates, guacamole, humus, crocant de brie, llom al roquefort, farcells de pollastre i bacó a la mostassa, amanida de bacallà i anxoves, taboulé amb pollastre a la llimona, llom a la mostassa, amanida de salmó i formatge fresc, carpaccio de bacallà o salmó, bombes picants, amanida de formatge de cabra, patates al roquefort, patates al cabrales, patates a les dues salses, truita amb patates, truites de l'hort, patates braves, croquetes casolanes, taules d’embotits i formatges, i altres plats d'aquí i d'arreu que esporàdicament anem descobrint i oferint. Consulteu la cartellera del dia.

Per acompanyar

Vins diversos: negres, blancs, rosats, txakolí, ribeiro, manzanilla, moscatell, mistela. Sidra basca o asturiana. Vermut. Sangria. Cerveses diverses i cerveses artesanes.

Per abans o després

Una completa carta d’infusions i tès. Cafès provinents del comerç just i solidari. Una extensa varietat de licors, roms, combinats, gin tònics, cerveses, refrescs,...

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"