Enllaç a l'antic web del Bar Campus

Per anar a l'antiga pàgina web del Bar Campus, de la qual hem guardat tots els continguts, notícies i esdeveniments, aneu aqui: Antiga web


Concert de Mr. Gone Blues Band el 7 de juliol al c/Sant Llorenç dins el festival Reus Blues & Jazz

07/07/2018 22:30

Concert de Mr. Gone Blues Band al carrer Sant Llorenç de Reus, davant del Bar Campus, el dissabte 7 de juliol a les 22.30h, dins la programació del 28è festival Reus Blues & Jazz.

Mr. Gone Blues Band és un grup de blues rock de Barcelona format per Ignasi Zamora a la guitarra i veu, David Cuenca al baix i Rodrigo a la bateria. Interpreten temes propis i versions arranjades i treballades de grans bandes del blues rock. Als seus concerts es pot veure l'energia i fluïdesa que transmet el grup al tocar i la gran capacitat per improvisar.

El Festival Reus Blues arriba a la 28a edició, amb concerts entre el 5 i el 15 de juliol

El Festival Reus Blues arriba a la 28a edició

Tindrà lloc entre el 5 i el 15 de juliol, amb La Palma com a espai per als concerts principals, que seran el 13 de juliol amb Ernie Watts i Ana Popovic, i el 14 de juliol amb Alfredo Rodríguez Trio i Jimmi Barnatán & The Cocooners, i concerts de petit format en altres espais de la ciutat, entre ells el carrer Sant Llorenç davant del Bar Campus, on el dissabte 7 de juliol actuaran Mr Gone Blues Band.

L’exposició ‘Entre la terra i l’univers’ mostra a Reus la ‘cultura d’observar el cel’

El fotògraf 'amateur’ Antonio Trallero presenta al Bar Campus de Reus una serie d'imatges astronòmiques a des del 19 de juny

Festa-Concert al carrer Sant Llorenç de Reus el divendres 15 de juny

15/06/2018 20:00

Sant Llorenç somriu. 5a edició de la Festa al carrer.

Divendres 15 de juny a partir de les 20h. al c/Sant Llorenç de Reus.

20.30h Julivert (cançó de taverna)

22h. The BlackSlats (blues, soul, rock)

23.45h MDLA Selectors.

Un dels actes previs de la Festa Major de Reus 2018.

1a Jornada de Cooperativisme i Cultura el 24 de maig a Reus

1a Jornada de Cooperativisme i Cultura de l'Ateneu Cooperatiu del Camp

Dijous 24 de maig al Racó de La Palma (Passeig Mata 12, Reus) a partir de les 18.30h.

Estructura de l'acte:

- De 18:30h a 20:30h

Introducció i presentació de les cooperatives de serveis, de consum i de treball, ponències d'experiències d'èxit, espai per a preguntes i debat.

'Crits', exposició de Nené (Pérez Oliván) al Bar Campus

'Crits', exposició de Nené (Pérez Oliván) al Bar Campus des de l'1 d'abril

Marco A. Pérez Oliván neix l'any 1951 a Mauritània, llavors colònia francesa. Creixerà amb un peu en l'oceà i un altre en el desert. Dibuixant sempre. En el cantó dels llibres, en els contes, en les estovalles del restaurant familiar a Atar. Fins que la independència del país i altres assumptes el portaren a Barcelona. Amb 12 anys. Amb la seva mare. Amb un munt de records i enyorances. Fins a aquí, amb una banda sonora francesa.

Sopar groc solidari l'1 de març al Bar Campus

El dijous 1 de març, amb les places esgotades des de fa dies, serà el torn del Campus dins el 1r Cicle de Sopars Grocs Solidaris amb els presos polítics. 

Amb poesia, música i tertúlia.

22 anys de Campus el dissabte 24 de febrer amb Fetitxe 13 i Purple Child

24/02/2018 19:30

El Bar Campus complim 22 anys              

I per tal de celebrar-ho el dissabte 24 de febrer 19:30h. tindrem al nostre local un concert de FETITXE 13 (Rap), que està preparant el seu nou disc, i una sessió musical a càrrec de PURPLE CHILD (Soul & black spices).             

9a Nit de Nadal Tropical al Bar Campus


Un any més, la nit del 24 al 25 de desembre és especial al Campus. Tot i que el 24 per la tarda, en ser diumenge, no obrirem, passada la mitjanit, a partir de les 00.30h tindrem una sessió musical amb els MDLA selectors que no us podeu perdre. Mandril's Power.

Contingut sindicat
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"